Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Santiago Rusiñol_Teatre polèmic
Teatre polèmic

Santiago Rusiñol

Santiago Rusiñol ha estat un dels dramaturgs més populars de la història de la literatura catalana. Aquest volum, que aplega sis obres del seu teatre més combatiu, irònic i polèmic, i que apareix coincidint amb la temporada que li dedica el TNC, en reivindica el seu caràcter contemporani.

Preu 23 €

Esteve Riambau_Laya Films i el cinema a Catalunya durant la Guerra Cuvil
Laya Films i el cinema a Catalunya durant la Guerra Civil

Esteve Riambau

El llibre proposa una lectura històrica de com l’enfrontament que es va produir dins el bàndol republicà durant la Guerra Civil entre anarquistes i comunistes va tenir una traducció eloqüent en el cinema, concebut sovint com una arma de propaganda política.

Preu 21 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.