Els Llibres de L'Avenç / Inici - L'Avenç
Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures , amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
portada catàleg
L'Avenç 40 + 10. Història, cultura i memòria

Joaquim Noguero (ed.)

L’Avenç suma. Revista i editorial. Història i cultura. Memòria i modernitat. Qualitat i rigor. Amb una visió crítica interdisciplinària i les vibracions pròpies de cada moment, L’Avenç és un projecte transversal pensat per al lector, una plataforma de trobada i d’irradiació d’inquietuds intel·lectuals molt diverses. Catàleg de l'exposició del mateix nom organitzada per Biblioteques de Barcelona.

Preu 15 €

Katherine Mansfield - Diaris
Diaris

Katherine Mansfield

Els "Diaris" de Katherine Mansfield són molt més que el registre intermitent de la vida d’una escriptora: ens revelen una personalitat aguda, observadora, autocrítica i també divertida. Un document essencial per a qualsevol persona interessada en la literatura femenina del segle XX i en una de les seves grans autores.

Preu 20 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.