T'hi atreveixes? #leclipsi #elconcurs

A invertida

Amb motiu de la publicació de L'Eclipsi, de Georges Perec, en versió d'Adrià Pujol Cruells, obrim UN CONCURS de tuits i textos breus SENSE LA A, des d'avui i fins al 28 de febrer. [+]

L'Eclipsi és un monument literari, un thriller en forma de joc lingüístic en què Perec ens confon i ens fascina, jugant amb dues desaparicions: la del personatge central de la història, Toni Vokl, i la de la lletra A, absent en les més de 70.000 paraules del text.

Per demostrar-vos que és divertit però no fàcil, us encoratgem a participar al concurs escrivint textos SENSE LA A amb dues modalitats:

1. Podeu fer tuits amb l’etiqueta #leclipsi

2. Podeu escriure un text breu de màxim 500 caràcters i enviar-lo a leclipsi@lavenc.cat

A banda de gaudir del joc i de la literatura, tindreu accés als següents PREMIS

1. Per a TOTS els participants: una subscripció d’un mes a la revista L'Avenç.

2. Per al GUANYADOR (escollit per sorteig entre tots els tuits i textos que haguem rebut i que compleixin les condicions d'escriptura) un pack commemoratiu dels [40+10] de L'AVENÇ [40 anys de revista i 10 de llibres], que consta d'una subscripció a L’Avenç de sis mesos i un exemplar de L’Eclipsi.

Els vostres tuits i textos es divulgaran a través de les nostres xarxes socials i també els anirem publicant en aquest mateix blog.

Agraïm la col·laboració dels nostres socis de Llegir en Català i Núvol.