Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Allez! Allez! Escrits del pas de frontera, 1939
Allez! Allez! Escrits del pas de frontera, 1939

Sèrie Assaig

Maria Campillo (ed.)

El pas de la frontera cap a França constitueix el primer acte de l’exili del 1939. Els testimonis que han deixat els seus protagonistes tenen un indubtable valor històric i literari per al nostre país; i constitueixen un gran relat d’autoria múltiple sobre una de les experiències més decisives que poden afectar la condició humana.

Preu 21 €

Autobiografia d’Alice B. Toklas, Gertrude Stein
Autobiografia d’Alice B. Toklas

Gertrude Stein

Sota el pretext d'escriure les memòries d'Alice B. Toklas, la seva íntima amiga, secretària i confident, Gertrude Stein no només explica la història de la seva pròpia vida sinó que ens ofereix una crònica excepcional de trenta anys de vida parisenca.

Preu 19.5 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.