Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Portada_Muñoz_Vertigen
El vertigen dels dies. Notes per a un dietari

Gustau Muñoz

Aquest dietari s’interroga sobre el present en clau històrica i sobre el passat en clau de present. Amb el teló de fons del trajecte accidentat del País Valencià en les últimes dècades, aquestes notes tenen un abast d’indagació col·lectiva, en el terreny polític i social, però també tenen un sentit d’indagació personal, amb un visible component autobiogràfic.

Preu 18 €

Portada_Bezsonoff_Set_Vides
Les set vides d’un gat rus

Joan-Daniel Bezsonoff

Les set vides d’un gat rus recupera, en un sol volum, la celebrada trilogia de memòries de joventut de l’escriptor: "Una educació francesa", "Les meues universitats" i "El fill del coronel". Una nova edició que dona unitat de sentit al conjunt de l’obra i la fa créixer, alhora que incorpora un colofó de luxe, "La javanesa", un relat inèdit d’"amour fou".

Preu 23.5 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.