Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Torno del bosc amb les mans tenyides - Simona Škrabec
Torno del bosc amb les mans tenyides

Simona Škrabec

Un meravellós mostrari de postals literàries on la natura desperta els sentiments i les escenes quotidianes evoquen records: “faig tots aquests viatges, però cap no em porta a casa”.

Preu 16.5 €

Perseguint la llibertat - Jaume Muñoz Jofre
Perseguint la llibertat. La construcció de l’espai socialista a Catalunya, 1945-1982

Jaume Muñoz Jofre

“Aquest llibre suggereix qüestions de gran importància donat que ens fa pensar no sols en la Catalunya i els socialistes de quaranta anys enrere, sinó també en la situació política actual”
(del pròleg de Borja de Riquer)

Preu 19.5 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.