L'AVENÇ RECOMANA
L'exposició "L'àlbum de la Ruth" s'ha allargat fins al 7 de novembre

Redacció L'Avenç

Ruth_von_wild3

Fins al 7 de novembre es pot visitar a la seu del Memorial Democràtic l'exposició comissariada per la historiadora Maria Ojuel "L'àlbum de la Ruth", basada en l'àlbum fotogràfic de l'activista suïssa Ruth von Wild (1912-1983), que va prestar ajut humanitari als infants refugiats durant la guerra d'Espanya i més tard al sud de França.

diumenge, 22 de agost del 2021

Estiu: tots els colors de L'ACCENT

Redacció L'Avenç

L'Accent

Des que vam publicar el primer títol de la col·lecció L'Accent, el març de 2020, ens han preguntat sobre la tria de colors de les cobertes: aprofitant uns dies de relax, us compartim el secret, cada color té relació amb el contingut del llibre. La Natàlia Báscones, la nostra dissenyadora, ens ha donat el número de Pantone i el perquè. Voleu saber-ho? >>

dilluns, 02 de agost del 2021

Cicle de presentacions de "GIRONA, 1939: porta de l'exili. Escrits del final de la Guerra Civil", de Joaquim Nadal

Redacció L'Avenç

Girona 1939: porta de l'exili, Joaquim Nadal i Farreras (ed.)

Cicle de presentacions de Girona, 1939: porta de l'exili. Escrits del final de la Guerra Civil, de Joaquim Nadal. Un llibre que aplega textos d’una trenta d’autors, persones anònimes, dirigents polítics i intel·lectuals, que expliquen, amb testimonis eloqüents, com van passar per Girona camí de l'exili. Aquest llibre s’insereix en una de les línies editorials de L’Avenç, que és la de la memòria personal per construir una memòria col·lectiva, i que ha donat fruits tan interessants com Allez! Allez! Escrits del pas de frontera (2019) i La Brigada del Vidre: cròniques del front (1936-1939) (2017), de Maria Campillo, que és també autora del pròleg del llibre que presentem ara.

Us convidem a participar en alguna de les presentacions que tenim previstes fins ara amb l’autor, i les anirem actualitzant en aquesta pàgina:

diumenge, 13 de juny del 2021

L'Avenç, Grup Enderrock i Raig Verd inicien una nova etapa de col·laboració

Redacció L'Avenç

LA_EDR_RV

Amb la voluntat de compartir espai, idees i projectes, les tres empreses editores s'han instal·lat en un local del centre de Barcelona, amb l'objectiu de sumar talent i sinergies als seus projectes editorials. La seva voluntat és mantenir la independència i singularitat empresarial, i aprofitar l'oportunitat de compartir espais de treball per cooperar i impulsar projectes culturals en comú en el camp de l'edició i la comunicació des de la literatura, l'assaig, la música i el món audiovisual. [+]

dilluns, 07 de juny del 2021

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.