Setena convocatòria del Premi Europa segle XXI

Redacció L'Avenç

dimecres, 13 de febrer del 2019

85b61-europa-21

La Fundació Catalunya Europa i la Fundació Banc Sabadell presenten la setena edició del Premi Europa segle XXI, que aquest any ha ampliat les temàtiques d’interès i també la dotació econòmica. La convocatòria romandrà oberta fins al 28 de febrer del 2019 [+].

El Premi Europa Segle XXI és un reconeixement anual als treballs que tenen una aproximació analítica original, orientada a conèixer i entendre el futur d’Europa i la seva governabilitat en un món globalitzat i interdependent, i a proposar vies de millora i transformació. Les recerques han de ser de temàtica europea, i en aquesta edició es valoraran especialment els treballs que abordin la formació i el treball, la sostenibilitat ambiental, la ciència i la tecnologia i l'Europa social, política, econòmica i cultural.

Aquest premi va dirigit a persones menors de 45 anys que siguin ciutadanes o residents de la Unió Europea. Les recerques, redactades en català, castellà o anglès, poden provenir de tesis doctorals, tesines de màster i altres recerques no premiades, sempre que no hagin estat publicades fora de l’àmbit acadèmic. Els candidats optaran aquest any a una dotació econòmica que s’ha ampliat fins als 10.000 €.

Més informació:

Data d'entrega: Els treballs es poden presentar fins al 28 de febrer del 2019

Contacte: info@catalunyaeuropa.net / 93 238 89 32

Consulta les bases de la convocatòria aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.