#ObrimFinestres Campanya de Sant Jordi des de casa

Redacció L'Avenç

dimarts, 14 de abril del 2020

ObrimFinestres

Falten pocs dies per Sant Jordi i sabem que enguany l'haurem de viure des de casa, i els llibres des de les llibreries, fins que puguem sortir tots. Obriu la notícia i us expliquem què proposem nosaltres. [+]

Amb els editors de Llegir en Català hem engegat una campanya de comunicació amb el lema #ObrimFinestres perquè ara més que mai són els llibres els que ens obren finestres a la imaginació, al coneixement, a la fantasia, al pensament crític i a tantes altres coses i ara és l'únic que podem fer... els llibres ja arribaran, quan puguem tornar a sortir tots. Trobareu el catàleg dels nostres llibres aquí i al nostre canal de YouTube podeu veure els vídeos de recomanacions de Sant Jordi.
A més, hem arribat a un acord amb el portal de les llibreries independents Libelista des d'on podreu comprar, a través de la llibreria que escolliu, els llibres que vulgueu i ells us els enviaran –un cop es reprengui l'activitat comercial– a vosaltres o a la persona a la qual els vulgueu regalar, o bé recolliu-los a la vostra llibreria de referència quan obri de nou. A més, els destinataris del regal, el mateix dia de Sant Jordi rebran una felicitació molt especial de Llegir en Català de part vostra.
També us animem a donar-vos d'alta al butlletí electrònic de Llegir en Català, i entrareu en el sorteig d'un lot de 8 llibres de les nostres editorials.
Com diu el manifest d'editors independents que hem subscrit "Aquest Sant Jordi sense taules al carrer, compreu llibres. Tants com us ho permeti la butxaca."
Gràcies per ser-hi, també des de casa!

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.