L'Avenç, Grup Enderrock i Raig Verd inicien una nova etapa de col·laboració

Redacció L'Avenç

dilluns, 07 de juny del 2021

LA_EDR_RV

Amb la voluntat de compartir espai, idees i projectes, les tres empreses editores s'han instal·lat en un local del centre de Barcelona, amb l'objectiu de sumar talent i sinergies als seus projectes editorials. La seva voluntat és mantenir la independència i singularitat empresarial, i aprofitar l'oportunitat de compartir espais de treball per cooperar i impulsar projectes culturals en comú en el camp de l'edició i la comunicació des de la literatura, l'assaig, la música i el món audiovisual. [+]

L'AVENÇ (1977) és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present. Publica la revista de cultura L'Avenç, la revista de llengua i literatura Els Marges, i llibres de narrativa i assaig.

GRUP ENDERROCK (1993) és una editorial especialitzada en publicacions musicals com Enderrock o 440 Clàssica&Jazz. A més, és organitzadora d'esdeveniments com els Premis Enderrock, el concurs Sona9, a més d'exposicions i activitats de difusió de la música popular catalana.

RAIG VERD (2012) és una editorial d'obres compromeses, valentes, inquisitives, inconformistes i exigents. Llibres de literatura i assaig per contribuir a formar una societat on hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps.

La nova adreça de les tres empreses és:
c. Mallorca, 221, sobreàtic. 08008 Barcelona.

Contacte
L'Avenç
Tel. 93 245 79 21
lavenc@lavenc.cat
www.lavenc.cat

Grup Enderrock
Tel. 93 237 08 05
web@enderrock.cat
www.enderrock.cat

Raig Verd
Raigverd@raigverdeditorial.cat
www.raigverdeditorial.cat

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.