Per Sant Jordi, sortim als Jardinets!

Redacció L'Avenç

dijous, 15 de abril del 2021

Sant Jordi 2021

“Però la visió més poètica del passeig de Gràcia l’he tinguda més tard, en alguna vetllada d’hivern des del pis alt de la casa Fuster que fa cantonada al carrer Major de Gràcia, on visqué durant anys el meu company Faustí Ballvé. Allí, en les pauses de la conversa, prenent el te o alçant la vista de les planes d’alguna revista política de les que el meu amic i hoste era gran lector i subscriptor, vèiem tota l’estesa del passeig en suau declivitat, llustrós de la humitat sobre el quitrà i amb el reflex trèmol i simètric dels voltaics. Tot el brill i tota la poesia de la ciutat a l’hora de l’encesa de llums, la boira i la remor filtrada pels balcons ens duien a l’esperit una mena d’eco de París, més exactament de la gran ciutat, on tota idea és assajada, on la riquesa i el poder tenen realitzacions extremades, on es redimeixen amb magnes prestacions de cultura, de filantropia i de gràcia, la misèria dels suburbis, les infinites vides mesquines. Barcelona eco de París!” Manuel Reventós Bordoy, Diari de la guerra i Barcelona viscuda

MÉS INFO I SIGNATURES

Enguany, després d’un any difícil, i gràcies als esforços de tothom, tornem a sortir al carrer per Sant Jordi! #AmbVosaltres ens retrobarem a la parada dels Jardinets de Gràcia, a Barcelona, entre les 10h i les 20h. Els nostres llibres estaran també escampats per les parades de totes les llibreries del país i els trobareu sempre a libelista.com i bookshop.org.

Si voleu que Raül Garrigasait us signi el vostre exemplar de País Barroc, el trobareu a:
• Llibreria Finestres: 12-13h
• Laie CCCB: 13-14h

Si sou a Girona, també trobareu a La Copa de la Devesa Josep M. Fonalleras amb Tot el que hi veig a les 12.30h i a les 18h, i Àngel Quintana amb Estiu del desconcert a les 12h i a les 19h.

Salut i llibres per a tothom!

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.