Un any més L'AVENÇ amb el FESTIVAL MOT

Redacció L'Avenç

diumenge, 14 de març del 2021

MOT2021

Un any més, L'Avenç col·labora amb el MOT, un festival literari organitzat conjuntament pels ajuntaments de Girona i d’Olot. El MOT 2021, comissariat per Glòria Bosch, reprèn el fil de la proposta de 2020 que es va haver de cancel·lar per la pandèmia. "Crear. Un collage que creix amb les paraules" tindrà lloc a Girona i Olot entre el 18 i el 27 de març. [+]

En paraules de la mateixa Glòria Bosch "El MOT 2021 es planteja com a integració de totes les arts que viuen i conflueixen en els llibres per explorar qüestions sobre la condició narrativa, la representació com un collage que, des de cada fragment, ens situa en un món ple d’històries que ens connecten amb la multiplicitat. Tant els autors convidats com les escenes i els personatges que apareixen als seus llibres tenen com a eix de referència aquest crear interdisciplinari que s’integra en l’escriptura.". És per això que el programa reflecteix aquesta xarxa de connexions artístiques amb la participació d'escriptors nacionals i internacionals que escriuen amb un l'ull posat en la creació artística.

Entre els convidats hi ha Josep M. Fonalleras, autor de Tot el que hi veig, que participarà divendres 19 de març en la conversa "Imaginar una possibilitat", amb Quim Español i Iolanda Batallé a l'Auditori de la Mercè de Girona.

MOT GIRONA | 18-19-20 de març a l'Auditori de La Mercè i Jardins de la Rosaleda (ver-MOT). Activitats d'entrada lliure amb inscripció prèvia al web del MOT (cliqueu per reservar a cada una de les activitats).

MOT OLOT | 25-26-27 de març a la Sala El Torín i la plaça de Braus (ver-MOT). Activitats d'entrada lliure amb inscripció prèvia al web del MOT (cliqueu per reservar a cada una de les activitats). L'espectacle Novecento tindrà lloc al Teatre Principal d'Olot.

Totes les converses del MOT2021 es podran seguir al canal YouTube del MOT.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.