L'Avenç 400

L'Avenç 400 - abril 2014

Enguany hem arribat a la publicació del número 400 de L'Avenç, una fita històrica per nosaltres i per a les publicacions culturals en català. Podeu llegir l'editorial del número aquí. Per celebrar aquesta efemèride hem fet un número especial que vam presentar al Born Centre Cultural el 2 d’abril.

invitacio400prova3

Durant l'acte van intervenir l’escriptor Gabriel Josipovici, presentat per Jordi Puntí, l’historiador Borja de Riquer i el director de L’Avenç, Josep M. Muñoz.

Van cloure l’acte l’Im. Sr. Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, i l’Hble. Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i una salutació enregistrada del President del Parlament Europeu, Martin Schulz, que podeu veure aquí.

També ho hem celebrat amb una campanya que recollia opinions sobre L'Avenç

Celebra amb nosaltres el número 400 de L'Avenç regalant-nos una frase sobre QUÈ ÉS PER A TU L'AVENÇ? Antoni Bassas, Muriel Casals, Narcís Comadira, Josep Fontana i molts més ja ho han fet...les podeu veure aquí.

Si voleu més informació podeu consultar el dossier de premsa i la galeria fotogràfica de l'acte.

A banda de les notícies aparegudes en diversos mitjans escrits i audiovisuals, destaquem les peces que van aparèixer publicades a Núvol, la crònica de l'acte, i el discurs íntegre de Josep M. Muñoz.