Els invisibles: intel·lectuals i polítics catalans recuperats de l’oblit

Redacció L'Avenç

dijous, 22 de gener del 2015

2 invisibles

Avui 22 de gener tenen lloc dos col·loquis dins del cicle de conferències Els invisibles: Josep M. Espanya i Sirat, un polític aranès conseller entemps difícils a càrrec d'Antonieta Jarné (professora de la Universitat de Lleida); i Ferran Cuito, enginyer i polític a càrrec d'Amadeu Cuito (advocat i economista). [+]

El cicle té l'objectiu de perfilar la personalitat i l'obra dels qui van tenir una tasca destacada en la configuració moderna del país però que per diferents circumstàncies han caigut en l'oblit col·lectiu. Els invisibles fa un repàs de les polítiques catalanes al llarg del segle XX des dels inicis de la Mancomunitat a la Transició postfranquista, i tractades des d'una perspectiva territorial, ideològica, social, intel·lectual, i institucional.

Si voleu veure el programa complet cliqueu aquí.

INFORMACIÓ:

Dates: 22 de gener a les 19h (primera conferència) i 19.30h (segona conferència)

Lloc: Auditori del Museu d’Història de Catalunya (Plaça Pau Vila 3)

Organitza: Centre d'Història Contemporània de Catalunya, Societat Catalana d'Estudis Històrics, i Càtedra UB Josep Termes

Pròxima conferència:

29 de gener

Joan Tauler i Palomeras, al costat de Lluís Companys a càrrec d'Arnau Gonzàlez Vilalta (professor de la Universitat Autònoma de Barcelona)

Antoni Sesé Artaso, de la CNT al comunisme a càrrec de José Luis Martín Ramos (catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.