Catalunya, xarxa de ciutats. El municipalisme de Pasqual Maragall i la seva influència en la governança de Catalunya

Redacció L'Avenç

divendres, 13 de gener del 2017

Catalunya ciutats

Dijous 19 es presenta l'estudi Catalunya, xarxa de ciutats. El municipalisme de Pasqual Maragall i la seva influència en la governança de Catalunya, de Marc Pradel, resultat del primer ajut de recerca del Llegat Pasqual Maragall de la Fundació Catalunya-Europa. [+]

Marc Pradel és doctor en Sociologia per la Universitat de Barcelona i va aconseguir el primer Ajut a la Recerca, convocat el 2014, amb un estudi que aborda l’impacte del municipalisme de Pasqual Maragall en la governança de Catalunya. El Llegat Pasqual Maragall és un programa de recerca i reflexió entorn a l’acció i el pensament polítics de Pasqual Maragall, iniciat el desembre de 2013 a la Fundació Catalunya Europa amb el finançament del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i de la participació de la Càtedra Pasqual Maragall – Economia i Territori (UB).
L'acte serà presentat pel President de la Fundació Catalunya Europa, Ernest Maragall i comptarà amb les intervencions de Ricard Gomà i Oriol Nel·lo.

INFORMACIÓ:

Data: Dijous 19 de gener de 2017 a les 18:30h

Lloc: Casa Golferichs, Gran Via de les Corts Catalanes 491 (Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:
Podeu accedir aquí a les entrevistes que Josep M. Muñoz ha realitzat pel programa Testimonis, del Llegat Pasqual Maragall.
Trobareu aquí les entrevistes de Josep M. Muñoz al President Maragall: al núm. 271, de juny de 2002 i al 324 de maig de 2007.
Dos articles d'Oriol Nel·lo: "La Catalunya-Ciutat i la nació-xarxa", publicat a L'Avenç núm 388 (març 2013) i "Ciutat de ciutats. Reflexions sobre el procés d'urbanització a Catalunya", publicat a L'Avenç núm. 262 (setembre de 2001).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.