Conferència de l'Onze de Setembre

Redacció L'Avenç

dijous, 31 de agost del 2017

Senyera

Amb motiu de la celebració de l'Onze de Setembre i, com cada any, l'Ajuntament de Barcelona organitza una conferència institucional que enguany pronunciarà la sociòloga Marina Subirats sobre "La ciutat de les dones" [+]

Marina Subirats (Barcelona, 1943) es va llicenciar l’any 1965 en filosofia i lletres a la Universitat de Barcelona i va estudiar sociologia a París, on va ser deixebla d’Alain Touraine. Dedicada a la docència universitària, actualment és catedràtica emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu compromís cívic i polític la va portar a dirigir l’Instituto de la Mujer (1993-96) i a ser regidora d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (1999-2006). S’ha especialitzat en els camps de la sociologia de l’educació i de la sociologia de la dona, i també de l’estructura social de Catalunya. El 2012 va publicar a L’Avenç Barcelona: de la necessitat a la llibertat. Les classes socials al tombant del segle XXI.

L’acte es farà el dijous 7 de setembre, a les 18.00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’entrada és lliure amb aforament limitat. Reserves a protocolajbcn@bcn.cat i 934 027 354 (de dilluns a divendres, de 9.00 a 15.00 h)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.