Converses a La Pedrera

Redacció L'Avenç

dissabte, 08 de octubre del 2016

Cartell "Converses a la Pedrera" 2016

La Fundació Catalunya-La Pedrera reprèn el programa “Converses a La Pedrera”, que arriba a la seva setena edició. Els quatre diàlegs que formen el cicle seran amb l’historiador israelià Yuval Noah Harari (dimarts 11 d’octubre), la cosmòloga nord-americana Lisa Randall (dilluns 17 d’octubre), la historiadora italiana Benedetta Craveri (dilluns 28 de novembre) i l’escriptor italià Erri de Luca ( el dilluns 12 de desembre). En cada sessió, que tindrà lloc a les 19h. a la Pedrera, serà un interlocutor diferent l’encarregat d’establir un diàleg amb una d’aquestes figures i poder aprofundir, així, en la seva personalitat i mirada sobre el món. [+]

El cicle es planteja com una oportunitat per aproximar-nos a figures destacades del panorama cultural internacional. Per aconseguir-ho s’ofereix un espai de diàleg en el qual poder anar més enllà de l’obra i les formulacions concretes de les persones convidades, procedents de diverses disciplines i orígens. L’objectiu és que el públic pugui crear-se una visió més fonamentada sobre el nostre present.

Els interlocutors escollits per tal de conversar i compartir punts de vista amb les persones expertes són els següents: el físic Jorge Wagensberg que parlarà amb Yuval Noah Harari, l’astrofísic Eduard Salvador, amb Lisa Randall ; l’escriptor Antoni Puigverd amb Benedetta Craveri i, finalment, l’escriptor Francesc Serés, amb Erri de Luca.

Per tal d’accedir a una informació més detallada sobre cadascun dels participants cliqueu aquí.

INFORMACIÓ:

Data: dimarts 11 i dilluns 17 d’octubre, dilluns 28 de novembre i dilluns 12 de desembre de 2016. A les 19h.

Lloc: Auditori de La Pedrera

Preus: 4€ per sessió. Venda d'entrades online pel mateix dia, fins a dues hores abans de l'inici de l'activitat.

PER SABER-NE MÉS:

Podeu consultar programació i vídeos d’edicions anteriors aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.