Demà el MOT arriba a Girona

Redacció L'Avenç

dimecres, 29 de març del 2017

Mot17-Cartell-Digital-03

Després de la primera ronda d'actes i espectacles de la setmana passada a Olot, a partir de demà i fins dissabte el festival MOT desplegarà la seva segona part a Girona. [+]

La segona part del MOT es durà a terme a Girona, amb un programa d'activitats que van de la conversa entre escriptors a l'espectacle musical o teatral. Se succeiran, des de la tarda del dijous fins a la nit del dissabte, tot un conjunt d'actes que pretenen reflexionar, com anuncia el lema d'aquest any del festival (Escriure el passat), sobre els usos que es fan del passat en la literatura contemporània d'arreu per tal de fer visibles els vincles que hi ha entre les produccions literàries de casa nostra i les dels altres països del món.

Tot seguit us oferim el llistat d'activitats programades per a aquesta segona part del festival amb informacions de l'hora i el lloc on es duran a terme. Per saber amb detall les característiques de cada activitat, consulteu el programa del MOT aquí.

L'Avenç repeteix com a mitjà oficial i farà un seguiment de les activitats.

Dijous 30 de març

18 h: Conversa Contra l'extinció, amb Manuel Rivas i Guillem Terribas (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

20 h: Conversa Escriure la memòria, amb Evelio Rosero i Pilar Argudo (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

22 h: Recital de poesia Nit d'avets delirant! Nit col·lectiva!, a càrrec de Dolors Miquel (bar de la Biblioteca Carles Rahola, activitat gratuïta, 30 min)

Divendres 31 de març

18 h: Conversa Nissagues, amb Tània Juste, Gemma Ruiz i Patrícia Gabancho (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

20 h: Conversa Biografia de la ciutat, amb Edward Rutherfurd i Enric Calpena (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

22 h: Conversa Les marques del temps, amb Bernardo Atxaga, Albert Sánchez Piñol i Mita Casacuberta (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

Dissabte 1 d'abril

12 h: Ver-MOT 1714, amb Albert Sánchez Piñol, Patrícia Gabancho i M. Carme Roca. Presentat i conduït per Martí Gironell (plaça de l'Assumpció, barri de Sant Narcís, entrada lliure)

18 h: Conversa Ponts, amb Joan-Daniel Bezsonoff, Mathias Énard i Salem Zenia (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

20 h: Conversa Cuba, amb Leonardo Padura i Daniel Rodríguez (auditori de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

22 h: Tertúlia-espectacle de cloenda Temps i tempo, amb Jaume Ayats, Jordi Lara i Jaume Coll Mariné (vestíbul de la Biblioteca Carles Rahola, entrada lliure)

ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS:

L'organització del festival s'ha ocupat de contractar un servei de bus per fer més còmodes els desplaçaments fins a Girona. Per poder fer-ne ús, poseu-vos en contacte amb info@festivalmot.cat.

L'aforament a totes les activitats és limitat; és per això que us recomanem que hi arribeu amb temps.

L'auditori de la Biblioteca Carles Rahola obrirà les seves portes una estona abans de començar, a les 17.30 h. També hi trobareu parades de llibres dels escriptors convidats al MOT fruit de l'associació del festival amb els llibreters de les dues ciutats que l'acullen.

El MOT ofereix una interpretació en llengua de signes i garanteix l'accessibilitat a les dues seus per a persones amb mobilitat reduïda.

PER SABER-NE MÉS:

Joan-Daniel Bezsonoff, que el dissabte 1 d'abril participa en la conversa Ponts, juntament amb Mathias Énard i Salem Zenia, ha publicat amb nosaltres Una educació francesa (L'Avenç, 2009), un llibre de records personals que es relliguen amb els col·lectius, i Les meues universitats (L'Avenç, 2012), que n'és la continuació. I Jaume Ayats, autor del llibre Els Segadors. De cançó eròtica a himne nacional (L'Avenç, 2011), també intervé dissabte a la tertúlia-espectacle de cloenda Temps i tempo al costat de Jordi Lara i Jaume Coll Mariné.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.