Dia Mundial del Teatre

Redacció L'Avenç

dilluns, 27 de març del 2017

Dia Mundial del Teatre '17

AVUI és el Dia Mundial del Teatre. Barcelona ha programat diversos actes per celebrar-ho. [+]

Des d'ahir, que, entre d'altres, es va fer una lectura dramatitzada de textos de dramaturgs novells i alguns de veterans a la NoLlegiu a càrrec de diversos actors, fins avui, se succeiran tot un seguit d'actes i espectacles per celebrar el Dia Mundial del Teatre. La jornada d'avui es clourà amb l'entrega dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques a l'Antiga Fàbrica Damm, l'acte més destacat, però ja des d'aquest matí es duran a terme activitats com unes rutes amb el Bus Turístic de Barcelona, organitzades per l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, per la història dels teatres de la ciutat.

Ara, potser el més important de destacar és que avui molts dels espectacles en cartellera ofereixen preus especials. Consulteu-los aquí.

Us recomanem que feu un cop d'ull al manifest internacional per al Dia Mundial del Teatre, escrit per l'actiu Isabelle Huppert, coneguda per haver protagonitzat Elle al cinema, i al manifest català que ha escrit l'actriu Pepa López, a qui hem vist els últims temps a la sèrie de TV3 Merlí.

PER SABER-NE MÉS:

A L'Avenç vam publicar el 2011 A l'ull de l'huracà. Teatre català contemporani, un estudi de Sharon G. Feldman que examina el procés de ressorgiment del teatre català durant els últims trenta anys, amb una atenció especial als grups Els Joglars i la Fura dels Baus i als autors Josep M. Benet i Jornet, Sergi Belbel, Lluïsa Cunillé, Carles Batlle i Josep Pere Peyró.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.