Dia del Llibre Independent #18març

Redacció L'Avenç

Llegir en Català

divendres, 17 de març del 2017

Dia del Llibre Independent

Demà, dia 18 de març, és el Dia del Llibre Independent! Si us agrada, com a nosaltres, el llibre ben fet, acosteu-vos a la llibreria que tingueu més a la vora i compreu un llibre fet per una editorial independent. [+]

Convidem els lectors a comprar un llibre publicat per un editor independent i a compartir la foto del lllibre a les xarxes socials amb l’etiqueta #diadelLlibreindependent i/o #indiebookday. Feu-ho córrer, també, entre les vostres amistats perquè puguem convertir aquesta diada en memorable i la puguem celebrar any rere any.

Uns col·lectius d’editors independents, com ODEI i FIDARE a Itàlia, IPG a Anglaterra, s’uneixen a aquesta iniciativa, creada pels editors independents alemanys. El propòsit d'aquests editors és fer veure al públic que les editorials independents sovint queden per sota dels grans editors perquè no fan tiratges tan generosos i, en conseqüència, tenen menys visibilitat.

Si voleu saber què és una editorial independent, us convidem a llegir el manifest de l’Aliança Internacional d’editors independents. El Dia del Llibre Independent és la iniciativa d'una editorial independent d'Hamburg (Mairisch) que va començar el 2013 i que a poc a poc s'ha anat estenent per Anglaterra, els Països Baixos, Itàlia, Portugal, i ara a casa nostra.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.