Donna Haraway a la 25a Mostra de Films de Dones

Redacció L'Avenç

dissabte, 25 de febrer del 2017

Donna Haraway

La 25a Mostra de Films de Dones, organitzada per Drac Màgic al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, projectarà els dies 1 i 2 de març dues cintes en què la pensadora Donna Haraway reflexiona sobre la culturització de la natura i els efectes del capitalisme. [+]

La Mostra, que encara no té el calendari d'activitats del tot decidit, s'inaugurarà els dies 1 i 2 de març amb les cintes Donna Haraway Reads The National Geographic on Primates i Donna Haraway: Story Tellinf of Earthly Survival.

La primera, estrenada a la Paper Tiger Television el 1987, des d'una perspectiva feminista, Haraway es proposa desxifrar el significat de les portades de The National Geographic per mirar de descobrir com es construeix culturalment la natura. La segona, dirigida per Fabrizio Terranova el 2016, mira de donar un retrat de Haraway a través del seu pensament, atenent a qüestions com el capitalisme i la colonització.

La projecció de l'1 de març es clourà amb una conversa via Skype entre María Ruido i la mateixa Donna Haraway, i la del 2 de març comptarà amb la presència de Fabrizio Terranova, autor de la cinta documental.

INFORMACIÓ:

Lloc: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (Sant Pere més baix, 7, Barcelona).

Data i hora: 1 i 2 de març a les 19 h.

Preu: Entrada lliure. Aforament limitat.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.