El Kosmopolis dels canvis

Redacció L'Avenç

dimecres, 22 de febrer del 2017

Kosmopolis 17

Amb un programa en què es donen les mans autors de llarga carrera i d’altres que tot just comencen, el Kosmopolis d'enguany (22-26.3), acollit pel Centre de Cultura Contemporània de Catalunya (CCCB), té el propòsit d’indagar en els reptes i desafiaments que la literatura i la cultura en general s’haurien de plantejar. [+]

Del 22 al 26 de març se succeiran tot un seguit d’activitats al voltant del canvi de la cultura i de la cultura del canvi, sota el lema “Quan tot canvia”. La idea de canvi en què es vol insistir té la seva explicació, d’una banda, pels vincles que el festival estableix amb d’altres festivals com ara Neu! Reekie! d’Edimburg, i, de l’altra, pel paper que juga la literatura en l’era del canvi climàtic.

En un ventall ampli de formats, els participants més destacats seran Timothy Morton, Lynne Segal, Hope Jahren, Jean-Yves Jouannais, Agrupación Señor Serrano, John Banville, KimStanley Robinson, Ian Watson, Jean Echenoz, Sophie Divry, Orna Donath, Pierre Lemaitre, Jo Nesbø, Marta Sanz, Alicia Kopf, Maria Llopis, Carl Safina, StefanoMancuso, Kirsty Logan, Joan Fontcuberta, Rutu Modan, Paco Roca, Frédérik Pajak, Zeina Abirached, Werner Herzog i Brigitte Vasallo, entre d’altres.

Amb el títol de «Constel·lacions femenines», nou autores parlaran en primera persona de la seva experiència com a escriptores, d’estereotips de gènere, de maternitats subversives i de lluites històriques.Un conjunt d’autors locals i internacionals impressionant per parlar dels canvis en els rols i en la societat.

Podeu consultar el programa complet aquí.

INFORMACIÓ:

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montalegre, 5, Barcelona).

Data: Del 22 al 26 de març, en horaris diferents. Consulteu el web.

Preu: Varia segons cada activitat. Consulteu-ne el llistat al web.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.