El número de juny, publicat

Redacció L'Avenç

dijous, 01 de juny del 2017

L'Avenç 435 - juny 2017

El número de juny de L'Avenç ja és al carrer i es presenta com una reivindicació, en el seu conjunt, d'una més gran presència de les dones. A partir d'avui el trobareu pertot. [+]

Maria Ojuel reflexiona sobre la presència de dones artistes en algunes exposicions recents, mentre que Gemma Busquets rescata el periodisme esportiu d’una pionera de l’esport i del periodisme femení a la Barcelona d’abans de la guerra, Anna Maria Martínez Sagi. En aquest número, Rosa Toran recorda també la trajectòria de Francesc Boix, el fotògraf de Mauthausen, i Francesc Foguet reconstrueix un moment precís de la trajectòria teatral de Ricard Salvat. L’entrevista del mes és amb la historiadora Núria Sales i Folch, deixebla de Pierre Vilar, que recorda la seva trajectòria personal, marcada per l’ambient familiar, però també per l’exili i la vida a la regió de París. En el capítol de ressenyes culturals, Imma Merino escriu sobre l’actriu Cate Blanchett, Lluís Muntada sobre el darrer llibre de Joan Daniel Bezsonoff, Susanna Portell sobre l’exposició de Torné Esquius al MNAC, i Genís Barnosell sobre David Rieff, entre d’altres.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 60 € l'any, cliqueu aquí i la rebreu puntualment a casa vostra cada inici de mes, a més d'estalviar-vos temps i diners, juntament amb els suplements.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.