Fira del Llibre Feminista

Redacció L'Avenç

divendres, 10 de març del 2017

hfjds

Demà serem a la Fira del Llibre Feminista de Sabadell, gràcies a la complicitat amb Raig Verd Editorial i Llegir en Català. [+]

La Fira del Llibre Feminista arriba a la seva segona edició. Aquest cop, organitzada pel Moviment Popular de Sabadell, la Xarxa d’Economia Solidària de Sabadell i les Bruixes del Nord, la fira comptarà amb una desena d'editorials, entre elles L'Avenç.

Fira llibre feminista

Hi trobareu exemplars de En una pensió alemanya, de Katherine Mansfield (trad. d'Anna Llisterri); Sandàlies d'escuma, de Maria Àngels Anglada; Carol, de Patricia Highsmith, i La vida de Txhèkov, d'Irène Némirovsky (trad. de Margarida Casacuberta)

Durant tot el dissabte, tindran lloc diferents debats, xerrades, presentacions de llibres i activitats poètiques complementàries que estimularan l’intercanvi d’idees i reflexions entorn del feminisme i la problemàtica social del "patriarcat".

Activitats:

10 h: Obertura de les parades de la fira i de la barra.

11 h: Ruta de lluites. Sortida des de la Plaça Dr. Robert que recorrerà els carrers del centre.

12 h: A Quatre Pits. Reflexió en acció sobre la feminitat i la maternitat amb perspectiva de gènere. (Org. Companyia d’Atzart).

12.15 h: Xerrada Dones: treballadores i organitzades a càrrec de Mireia Redondo.

13.30 h: Controvèrsia. Recital de poesia i contes musicats amb textos de la sabadellenca Cristina Giménez i música de David Marcos.

14 h: Dinar de germanor.

17 h: Conta contes del llibre infantil Cua de sirena (Alba Barbé i Sara Carro, Ed. Bellaterra) a càrrec de Conxita Plana.

17.30 h: Jineology, La Ciència de les Dones a càrrec de Zilan Diyar, membre del comitè de Jineology i del moviment de dones kurdes.

18.30 h: Taula rodona: Dones organitzades contra la precarietat laboral.

20 h: Lectura de manifest a càrrec d’Isona Passola i amb l’actuació de Bruixes del Nord.

INFORMACIÓ:

Lloc: plaça del Doctor Robert de Sabadell.

Data i hora: el dissabte 11 de març de 2017 de 10 h a 20.30 h.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.