I Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi

Redacció L'Avenç

BCN FILM FEST

La propera diada de Sant Jordi vindrà acompanyada d’un nou festival per a la ciutat: el BCN FILM FEST, que se celebrarà entre el 21 i el 28 d’abril als Cinemes Verdi del barri de Gràcia de Barcelona. [+]

EL BCN FILM FEST pretén convertir-se en un punt de trobada imprescindible per al públic de Barcelona. Un festival que neix, igual que l’emblemàtica diada de Sant Jordi, amb un caràcter popular i obert a tots els públics i a tot tipus de gèneres.

Les pel·lícules de la secció oficial estan emmarcades en el triangle Cinema-Literatura-Història. Aquest criteri respon a la vocació popular i divulgativa amb la qual neix el festival i que es complementa i accentua a les seccions paral·leles. El festival està dividit, però, en més seccions a banda de l'oficial: hi ha la de Cinema amb Gràcia, la Zona Oberta, Imprescindibles i Exhibition on Screen.

De seguida es veu que el festival aposta de manera decidida pel poder i la capacitat del cinema com a transmissor de coneixements ja des d'aquesta seva primera edició i, amb això, fa una reivindicació del setè art dins el marc de la cultura i dins el marc de la societat en general.

INFORMACIÓ:

Lloc: Cinemes Verdi (Verdi, 32, Barcelona).

Data i hora: Del 21 al 28 d'abril. Consulteu la programació i els horaris previstos aquí.

Preu: Diversos. Podeu consultar els preus i comprar les entrades aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.