II Fira de Consum Responsable

Redacció L'Avenç

dijous, 29 de desembre del 2016

Nadal 2016

Fins al dia 4 de gener podeu visitar a la plaça Catalunya de Barcleona la II Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària, organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social, Solidària i de Consum de l’Ajuntament de Barcelona. [+]

Hi són representades una seixantena d'entitats i empreses d’economia social i solidària per exposar, vendre i divulgar els seus serveis i productes per fer partícips els ciutadans de practicar un consum responsable. Es tracta de projectes que impulsen l’economia de proximitat, arrelada als barris, districtes i a la ciutat i al país.

S'ofereix un ampli ventall d’oferta d’alimentació, roba, cultura i coneixement, comunicació, finances ètiques, salut i cura i d’altres. Pel que fa als llibres, trobareu una caseta de l'Espai Contrabandos i una altra de Tigre de Paper. En totes dues hi haurà llibres de L'Avenç.

També s'han organitzat un seguit d’activitats dinamitzadores amb l’economia social i solidària com a eix principal, organitzades al voltant de “La tribuna de les persones”, un escenari on es representen espectacles de petit format, lectures, tallers i presentacions per a tots els públics, fins al 31 de desembre, en horari de 10 a 21 h.

La Fira està oberta en horari de 10 a 21 hores, excepte el dia Cap d’Any.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.