III Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic

Redacció L'Avenç

Gencat

dimecres, 31 de maig del 2017

Can Trona

Les III Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic, que es duran a terme els dies 8, 9 i 10 de juny a les instal·lacions de Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, aprofitant l’entorn garrotxí, exploraran el Patrimoni Immaterial i Natural. [+]

En aquesta edició, s'ha presentat un programa ambiciós per a les jornades, en què participaran nombrosos investigadors i gestors del patrimoni natural i immaterial d’arreu de Catalunya, entre els quals hi haurà agents de la comarca de la Garrotxa que parlaran de qüestions nacionals i locals. Les jornades comptaran amb quatre àmbits específics: Gestió dels recursos naturals: tradició vs. Innovació; Natura, salut i experiència; Els conservadors i generadors del paisatge, i Els processos de patrimonialització en l’àmbit natural.

En edicions anteriors, les Jornades es van dur a terme l’any 2010 i l’any 2003. L'objectiu primordial que persegueixen és construir un debat i suscitar la reflexió a l'entorn de qüestions d’actualitat que afecten la gestió d’aquests àmbits. Alhora, són un punt de trobada i formació d’agents i professionals del sector. L’esdeveniment està organitzat conjuntament per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

INFORMACIÓ:

Lloc: Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas (passatge Can Trona, 26, Joanetes, Girona).

Data: 8, 9 i 10 de juny de 2017.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.