L'ECLIPSI a la llibreria Dòria Llibres

Redacció L'Avenç

dilluns, 08 de maig del 2017

L'Eclipsi

Aquest divendres, 12 de maig, la llibreria Dòria Llibres de Mataró acollirà una presentació de L'Eclipsi, de George Perec, amb el traductor, Adrià Pujol, i Núria Iceta, editora de L'Avenç. [+]

L’Eclipsi és un dels llibres més coneguts de Georges Perec. I un dels més insòlits, si tenim en compte les regles de constrenyiment que el governen. L’Eclipsi és l’exposició d’un periple, el d’un grup de gent que descobreix els vincles obscurs que cusen tribu i destí. Un membre de l’estirp es fon, no és enlloc. Mentre el busquen, s’obren les portes d’un món misteriós, terrorífic, i desfermen el poder de destrucció immens que tenen els mots. El desig de conèixer esdevé un verí que, lent però segur, condueix el grup fins l’extermini. Secrets, morts, lectures perilloses, silencis i enigmes, L’Eclipsi és un thriller sobre el buit, el lloc del regne ocult que regeix les memòries, les percepcions i decisions dels individus. Membre insigne de l’OULIPO, Georges Perec és conegut pels seus llibres indiscutiblement curiosos. L’Eclipsi és un monument lingüístic, recorregut per l’esperit lúdic d’un escriptor ple d’enginy i deler únics.

INFORMACIÓ:

Lloc: Llibreria Dòria (c/ Argentona, 24, Mataró).

Data i hora: Divendres, 12 de maig de 2017, a les 19:30.

Preu: Entrada lliure.

PER SABER-NE MÉS:

Feu un cop d'ull al Dossier de Lectura que vam preparar per a L'Eclipsi. Podeu llegir, també, en obert, la ressenya que en va fer Vicenç Pagès Jordà per al número de març de L'Avenç i el munt de ressenyes que ha tingut a la premsa aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.