L'Estació de Portbou

Redacció L'Avenç

diumenge, 20 de novembre del 2016

Manel-Esclusa_

El proper dimarts, dia 22 de novembre, a les 19.30h la Fundació Antoni Tàpies la primera lectura pública de L’Estació de Portbou, obra amb poemes de Jordi Carrió i Figuerola i fotografies de Manel Esclusa. [+]

L’activitat és una iniciativa de Cuixart-Goday, Curbet Edicions, Nova Era i Tinta Invisible, que han col·laborat a portar a terme diverses edicions de l’obra.

La sala s’obrirà a les 19h. Durant l’acte es llegiran uns poemes de l’obra, seleccionats per Pau Carrió i Pol López. El mateix Pol López serà l’encarregat de posar la veu a l’espectacle i Josep M. Bricall, economista, professor universitari i polític, farà la cloenda. Finalment, s’oferirà un refrigeri a les persones assistents.

INFORMACIÓ:

Data: dimarts 22 de novembre

Lloc: Fundació Antoni Tàpies

Entrada gratuïta. Confirmeu assistència enviant un correu electrònic a jordicarrio@gmail.com

PER SABER-NE MÉS:

Entrevista a Josep Maria Bricall a càrrec de Josep M. Muñoz: “Josep M. Bricall, nostàlgia de Tarradellas” publicada a L'Avenç núm. 408 (gener de 2015).

Articles escrits per Josep Maria Bricall i publicats a L’Avenç: "Repensar la universitat. Discurs de comiat del rector Bricallt a L'Avenç núm. 327 ( setembre de 2007), “La transició al socialisme durant la Guerra Civil.” a L'Avenç núm. 7 (agost de 1978).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.