L'aquari, de David Vann, al Grup de Lectura de Meteora i al Club de Lectura de Llegir en Català

Redacció L'Avenç

divendres, 06 de gener del 2017

aqüari

El Grup de Lectura Meteora, que es reuneix a la Llibreria Documenta parlarà dilluns dia 16 a les 19h sobre L'aquari, de David Vann (Periscopi). A més, des del dia 1, podeu seguir l'activitat del Club de Lectura de Llegir en Català sobre aquest mateix llibre. [+]

La Caitlin és una nena de dotze anys amant dels peixos que viu amb la seva mare en un suburbi de Seattle. Cada tarda, després de l'escola, visita l'aquari de la ciutat, endinsant-se en un món íntim que l'allibera. Quan un dia comença a compartir la seva afició amb un home gran provoca, sense voler-ho, un tifó emocional i incontenible que l'arrossegarà violentament cap a un passat familiar desconegut.

Amb aquesta novel·la apassionant i elèctrica, amb pròleg de Jordi Puntí i traducció de Yannik Garcia, Vann ens regala una nova mostra del seu extraordinari talent literari. Brillant i amb un punt d'esperança, L'aquari és un relat enèrgic sobre una nena valenta i única que ens ensenya que el dolor més profund pot ser l'origen d'una nova existència.

De l'autor de l'aclamada Sukkwan Island, Premi Llibreter 2011, David Vann (Alaska, 1966) és indiscutiblement una de les veus més brillants de la narrativa nord-americana contemporània.

INFORMACIÓ:

Grup de Lectura de Meteora

Lloc: Llibreria Documenta (Pau Claris, 144, Barcelona)

Data: Dilluns 16 de gener de 2017 a les 19h.

Club de Lectura de Llegir en Català

A la nostra pàgina de Facebook

PER SABER-NE MÉS:

Podeu llegir un fragment aquí.

Vicenç Pagès n'ha escrit una ressenya per L'Avenç d'aquest mes de gener.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.