'Llibertat! Fontserè i el cartellisme compromès'

Redacció L'Avenç

dimecres, 05 de abril del 2017

Fontserè

AVUI al migdia s'inaugura l'exposició Llibertat!: Fontserè i el cartellisme compromès, emmarcada encara en l'Any Fontserè, que es podrà visitar fins al 19 de maig. [+]

Al llarg d'aquest any 2017 encara trobarem alguns actes i exposicions dedicats a repassar les diverses facetes de Carles Fontserè, emmarcats en el Centenari Carles Fontserè 1916-2016. L'exposició a l'Arxiu Nacional de Catalunya posa el focus en la seva faceta de cartellista d'abans de la guerra del 36, explicada per ell mateix en el volum Memòries d'un cartellista català (1995). La producció cartellística constitueix un dels llegats més importants de Fontserè, i de tot el cartellisme català, ja que van ser exhibits en un moment de màxima convulsió i revolta.

INFORMACIÓ:

Lloc: Arxiu Nacional de Catalunya (Jaume I, 33-51, Sant Cugat del Vallès).

Data i hora: Del 10 d'abril al 19 de maig, de 9 a 20 h, de dilluns a divendres.

Preu: Entrada lliure.

PER SABER-NE MÉS:

Vegeu, per exemple, l'article "Carles Fontserè, en dos temps", de Francesc Vilanova, que fa cinc cèntims de les polèmiques que envolten el personatge Fontserè des de la publicació dels seus volums de memòries i proposa un acostament sense prejudicis a l'obra memorialística d'aquell "exiliat de tercera".

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.