Llull i pedagogia

Redacció L'Avenç

dijous, 27 de octubre del 2016

© Portada núm 28 de la revista Educació i Història

El proper dijous dia 27 d’octubre a les 19h Institut d’Estudis Catalans (IEC) acull una conferència titulada “La imatge pedagògica en Ramon Llull” a càrrec d’Ignasi Roviró, de la Universitat Ramon Llull. Un cop finalitzada la conferència tindrà lloc la presentació del monogràfic sobre Ramon Llull al núm 28 de la revista Educació i Història, de la mà del seu coordinador, Pere Fullana, de la Universitat de les Illes Balears. [+]

L’esdeveniment forma part, juntament amb un altre acte a Palma de Mallorca, d’un cicle de conferències titulades Ramon Llull : savi, educador i reformador, que s’ha programat en el marc de l’Any Llull i amb motiu de la publicació d’aquest monogràfic de Fullana, que estudia la figura de Llull tenint en compte la seva relació amb l’educació i, alhora, analitzant l’evolució que la Universitat va experimentar en l’època. Les institucions organitzadores del cicle són: l’Institut d’Estudis Catalans – en concret per la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana i la Societat Catalana de Filosofia-, la Societat Arqueològica Lul·liana i la Universitat de les Illes Balears.

INFORMACIÓ:

Data: dijous, 27 de octubre de 2016. A les 19h

Lloc: Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC (carrer del Carme, 47, Barcelona).

Entrada Lliure

PER SABER-NE MÉS:

Llull x Llull. Una antologia de textos de Ramon Llull, llibre elaborat a cura de Joan Santanach, professor de literatura de la UB i comissari de lAny Llull, que ha estat publicat per Els Llibres de L'Avenç – i coeditat amb la Institució de les Lletres catalanes (ILC)—dins de la Col·lecció Sèrie Literatures aquest mateix any 2016.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.