Món Llibre 2017

Redacció L'Avenç

CCCB

dimecres, 05 de abril del 2017

Món Llibre'17

Món Llibre. Festival literari per a infants i joves se celebra aquest cap de setmana amb un programa d'activitats relacionades amb la lectura infantil i juvenil. [+]

Món Llibre no és un festival supersticiós, així que ho té tot preparat perquè l’edició número 13 d'aquest «Sant Jordi» per als petits i joves de la casa es torni a convertir en una gran festa literària. Durant el cap de setmana del 8 i el 9 d’abril, el cor de Raval acull prop d’un centenar d’activitats pensades per fomentar la lectura entre els nens i els adolescents. El festival us convida a una ciutat feta de llibres.

En aquesta nova edició podeu gaudir de les històries d’un contacontes, trobar-vos amb convidats tan insòlits com Les Irréels o tan entranyables com Pinocchio, però també participar en una convenció de bloguers, deixar-vos sorprendre pels tallers o gaudir d’una estona en una biblioteca i una llibreria farcides d’emocions i aventures. Tot plegat en una ciutat de llibres aixecada dins de la ciutat, amb més de 2.000 volums, activitats i espectacles distribuïts als espais del CCCB, el MACBA i la plaça de Joan Coromines.
Món Llibre compta amb la col·laboració d’editorials de literatura infantil i juvenil de tot el país, revistes, creadors d'APP i llibres electrònics infantils i projectes educatius.

Consulteu aquí el programa d'activitats. Us recomanem especialment el contacontes dels companys de BiraBiro. El dissabte a les 11.15 al Teatret vermell del CCCB us explicaran "El vaitge de BiraBiro", i també podreu trobar els seus llibres.

INFORMACIÓ:

Lloc: Auditori, Mirador, Pati de les Dones, Vestíbul principal, Sala Teatre, Sala Raval i Vestíbul del Teatre del CCCB (Montalegre, 5, Barcelona), plaça de Joan Coromines, MACBA i convent dels Àngels (plaça dels Àngels, 5, Barcelona).

Data i hora: Dissabte 8 i diumenge 9 d'abril, d'11 a 19.30 h.

Preu: Entrada lliure.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.