Monòleg sobre Bertolt Brecht

Redacció L'Avenç

dissabte, 03 de desembre del 2016

aulabrecht_3

Últims dos dies per veure al Teatre Akadèmia l’espectacle teatral Aula-Brecht (El peix gros es menja el petit). Es tracta d’un monòleg, dirigit per Carles Grau i interpretat per Òscar Intente, sobre poemes i textos de Bertolt Brecht. [+]

Brecht és un dels dramaturgs més influents del segle XX. A més, d’entre la seva obra, destaca també la poesia i la prosa breu de caràcter didàctic i dialèctic. La base de tota la seva producció és una posició antiburgesa, que es reflexa en una crítica a les formes de vida, la ideologia i la concepció artística de la burgesia, posant de relleu, al mateix temps, la necessitat humana de la felicitat.

La proposta que presenta el Teatre Akadèmia és una nova versió de l'espectacle que la companyia El Globus va estrenar amb interpretació de Feliu Formosa. El mateix Formosa ha estat l’encarregat de la traducció. L'obra mescla una quinzena de textos breus de poesia, prosa i teatre amb contingut antidogmàtic que s’endinsa en la realitat oculta per suscitar l'actitud crítica i un món més habitable.

INFORMACIÓ:

Data: Fins al 4 de desembre de 2016. A les 18h (durada: 1 hora).

Lloc: Teatre Akadèmia (C/Buenos Aires, 47-49, Barcelona).

Entrada: tarifa general: 22 euros. 25% descompte per a: socis Club TR3SC, jubilats majors de 65 anys, Carnet Jove, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diba i subscriptors de La Vanguardia. Espectacle inclòs al programa ESCENA 25 (tarifa especial per a menors de 25 anys). Pots comprar la teva entrada online.

PER SABER-NE MÉS:

Brecht, la resistència i el teatre català.”, article escrit per Jaume Melendres i publicat a L'Avenç núm.11 (desembre de 1978).

Entrevista a Feliu Formosa a càrrec de Josep M. Muñoz: “Feliu Formosa, el passat vulnerable” a L'Avenç núm.374 (desembre de 2011).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.