Nit Palau i Fabre

Redacció L'Avenç

BC

dimarts, 16 de maig del 2017

Nit Palau i Fabre

Aquest divendres, 19 de maig, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha programat un sopar i un acte poeticomusical a la Sala Llevant de la Biblioteca de Catalunya dedicat a Josep Palau i Fabre. [+]

Amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes i la col·laboració de la Biblioteca de Catalunya, l'Any Palau i Fabre i de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, l'AELC celebrarà un sopar (a càrrec de La Coqueta), acompanyat de música (veu: Gemma Reguant; viola de roda: Marc Egea) i amb micro obert per a la recitació de textos de Palau i Fabre.

INFORMACIÓ:

Lloc: Sala Llevant de la Biblioteca de Catalunya (carrer de l'Hospital, 56, Barcelona).

Data i hora: Divendres 19 de maig de 2017, a les 21:00.

Preu: Preu soci AELC + acompanyant: 15 € per persona. Preu no soci: 18 €. Places limitades. Inscriviu-vos abans del 18 de maig a aelc@escriptors.cat o trucant al telèfon 93 302 78 28.

PER SABER-NE MÉS:

Josep Palau i Fabre va publicar els articles següents a L'Avenç: "La triple personalitat de Josep Maria de Sagarra" (núm. 114, abril 1988) i "Apunts sobre la poètica de Marià Manent" (núm. 120, novembre 1988). Sobre la seva figura i obra, podeu consultar els articles: "El desbaratament de la mirada. Josep Palau i Fabre i les arts plàstiques", de Mariona Iribarren (L'Avenç, núm. 356, abril 2010) i "Palau, l'ombra de Picasso", de Margarida Casacuberta (L'Avenç, núm. 377, març 2012).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.