Noam Chomsky

Redacció L'Avenç

dimarts, 01 de novembre del 2016

A Toronto el 2011 © Andrew Rusk

El proper dissabte 5 de novembre a les 18h. Noam Chomsky impartirà una conferència títulada “Crisis de la immigració”, que tractarà el moviment migratori actual a partir de les perspectives de la cultura, la política i la moral. Hi ha hagut un canvi en la localització i, finalment, l'esdeveniment tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya. [+]

En l’acte es posarà especial interès en abordar la realitat dels refugiats en ciutats poderoses i amb recursos, les reaccions dels diferents països, la crisi política i els països responsables de la creació la crisi de refugiats, totes elles qüestions candents de l’actualitat. La conferència serà en anglès i es traduirà simultàniament al castellà i al català. Per aquelles persones que no hi puguin assistir, es podrà veure en directe en anglès a través d’aquesta pàgina web.

L’esdeveniment té lloc amb motiu de l’Annual Guest Lecture que organitza l’Institut d’investigació de la Universitat de les Nacions Unides sobre la Globalització, la Cultura i la Mobilitat (UNU-GCM). La Universitat de les Nacions Unides (UNU) es proposa contribuir amb el seu treball a la diversitat cultural, els drets humans i la democràcia en el context actual, centrant-se en els fenòmens de la migració.

unu

INFORMACIÓ:

Data: Dissabte 5 de novembre. De 18h-20h.

Lloc: Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671, Barcelona).

Entrada gratuïta, però per aconseguir-la cal registrar-se enviant un correu a communications.gcm@unu.edu amb el nom complet fins arribar a l’aforament limitat.

PER SABER-NE MÉS:

"Una Unió Europea sense unitat? Respostes a la crisi dels refugiats", escrit per Blanca de Riquer Gatell i publicat a L'Avenç núm. 419, (gener de 2016).

Ilusiones necesarias. Control del pensamiento de las sociedades democráticas.”, escrit per Noam Chomsky i publicat a L'Avenç núm. 167 (gener de 1993).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.