Odisseus

Redacció L'Avenç

dissabte, 24 de desembre del 2016

Odisseus

La companyia Tot Terreny arriba a la Sala Beckett després d’obtenir un gran èxit amb les representacions del monòleg Ragazzo, de Lali Álvarez, protagonitzat per Oriol Pla. En aquest cas, un equip de fins a trenta intèrprets –entre actors, ballarins, músics i fotògrafs– dirigits per Quimet Pla representen a Odisseus l’adaptació del clàssic LOdissea, d’Homer. [+]

L’escenari d’aquesta obra, amb dramatúrgia de Pau Matas, Oriol Pla i Quimet Pla, és el mar, on els combatents cansats de la guerra de Troia i el seu rei, Ulisses, han d’afrontar un gran nombre d’adversitats en el retorn cap a casa, un periple que també els farà replantejar el valor de les grans qüestions humanes (l’amor, l’amistat, etc.) i de la memòria.

La representació d’Odisseus s’emmarca en el cicle impulsat per la Sala Beckett en col·laboració amb l’IEMed Mar de Miralls. Fluxos de migració a la Mediterrània. A banda de les representacions teatrals, aquesta iniciativa també compta amb xerrades i trobades amb testimonis per tal de buscar una millor comprensió d’una problemàtica força complexa.

INFORMACIÓ

Fins al 8 de gener. De dimecres a dissabte a les 20 hores; diumenges a les 18. Durada total: 1 hora i 25 minuts.

Sala Beckett. Carrer de Pere IV, 228-232. 08005 Barcelona

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.