Petites editorials, grans projectes

Redacció L'Avenç

dilluns, 23 de octubre del 2017

Petites editorials

Demà dimarts a les 19h arrenca el projecte "Petites editorials, grans projectes" a la Biblioteca El Clot - Josep Benet, en col·laboració amb Llegir en Català i la llibreria Pebre Negre. Durant dos mesos hi haurà llibres i activitats dedicades a Raig Verd Editorial i seguiran altres editorials de l'Associació. La primera taula rodona, demà, estarà conduïda pel periodista Ignasi Gaya, i comptarà amb la participació de Natza Farré David Monteagudo i Laura Huerga. [+]

La Biblioteca El Clot-Josep Benet promou un nou centre d'interès amb el nom "Petites editorials, grans projectes", sobre editorials independents de Barcelona, per donar a conèixer la nostra tasca.

El projecte comença amb la presència destacada de Raig Verd a la biblioteca durant dos mesos, i seguirà amb la resta d'editorials amb seu a Barcelona de Llegir en Català (L'Avenç, Periscopi, Saldonar i Alrevés)

Per donar a conèixer les diferents editorials que formen part del Centre d’interès: Petites editorials, grans projectes, per la Biblioteca aniran passant escriptors, editors, traductors, llibreters, etc.

Les primeres activitats programades són aquestes:

- Dimarts 24/10 a les 19h: Petites editorials, grans projectes. Taula rodona: presentació del centre d’interès i de Raig Verd Editorial. Conduïda per Ignasi Gaya, periodista cultural, amb Natza Farré, periodista; Laura Huerga, editora de Raig Verd Editorial i Vicepresidenta de Llegir en català, i David Monteagudo, escriptor.

- Dimarts 21/11 a les 19h: Traduir és estimar: llibres que connecten cultures, amb Carme Arenas, presidenta del PEN català; Dolors Udina, traductora; i Miquel Cabal, traductor.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.