Reinventar el museu de la ciutat

Redacció L'Avenç

MUHBA Casa Padellàs

dissabte, 22 de abril del 2017

MUHBA Casa PAdelllàs

El dimarts 25 d'abril, al MUHBA Casa Padellàs, es durà a terme el seminari Reinventar el museu de la ciutat. Sessió I. L'espai central del MUHBA i el seu entorn. [+]

Amb aquest col·loqui comença el seminari taller del MUHBA sobre els museus de ciutat i la ciutadania al segle XXI, en el marc del qual es presentaran, en format de visites debat, projectes de diferents museus europeus. Entre ells, el projecte de transformació de la Casa Padellàs en àgora de la història, en exposició integradora de síntesi i en nucli de recerca i debat, d’acord amb el propòsit de reinventar els museus de ciutat com a espais de ciutadania a Europa que impulsa el Museu d’Història de Barcelona.

El seminari taller forma part de les reflexions que el MUHBA aspira a compartir amb la ciutadania i amb els altres museus membres de la seva xarxa, la City History Museums and Research Network of Europe, i amb el CAMOC, l’organització dels museus de ciutat de la UNESCO/ICOM, de cara a l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018.

INFORMACIÓ:

Lloc: MUHBA Casa Padellàs, sala de Carreras Candi (Baixada de la Llibreteria, 7, Barcelona).

Data i hora: Dimarts, 25 d’abril de 2017, de 17.30 a 21 h.

Preu: Entrada gratuïta. Es recomana reserva prèvia (93 256 21 22 o reservesmuhba@bcn.cat).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.