Ruta literària Joan Brossa

Redacció L'Avenç

diumenge, 06 de novembre del 2016

Llagosta de Joan Brossa al CAATEEB

El proper divendres 11 de novembre a les 17.30h tindrà lloc l’itinerari “Del 7 a la Z: poesia, alfabet, cinema i resistència”, un recorregut, amb una durada prevista de dues hores, que ens convida a resseguir la petjada del poeta Joan Brossa per la ciutat barcelonina, concretament pel barri de Sant Gervasi. [+]

La ruta literària, organitzada conjuntament entre la Fundació Joan Brossa i la llibreria Casa Usher, proposa descobrir alguns dels poemes corporis i visuals més amagats de Brossa, així com conèixer alguns llocs on el poeta va viure i treballar.

La visita d’aquests indrets significatius, anirà acompanyada de la lectura, sota el guiatge de de Cristina Company, de poemes o proses en què el poeta hi fa referència explícita. L’activitat conclourà a la Casa Usher amb una copa de vi i un breu recital. Podeu consultar la guia de l’itinerari amb algunes de les parades que s’hi realitzaran.

Casa Usher ©

INFORMACIÓ:

Data: Divendres 11 de novembre de 2016. A les 17.30h

Lloc: Punt de trobada: placa en homenatge a la revista Dau al Set que es troba al paviment de la Plaça Molina. Finalització: Llibreria Casa Usher Llibreters (Carrer Santaló, 79, Barcelona).

Preu: 10€ per persona (inclou un recull literari i una carpeta brossiana, i una copa de vi a la llibreria. Places limitades. Inscripcions abans del dimecres 9 de novembre al correu electrònic jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat o al telèfon 934589994.

PER SABER-NE MÉS:

Poeta, guerriller, prestidigitador”, escrit per Susanna Portell i publicat a L'Avenç núm. 389 (abril de 2013)

Joan Brossa i la Tercera República.”, escrit per Manuel Guerrero i publicat a L'Avenç núm. 258, (abril de 2001)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.