'Templers. Guerra i religió a l'Europa de les Croades'

Redacció L'Avenç

MUHBA

dijous, 13 de abril del 2017

Templers

Organitzada pel Museu d’Història de Catalunya i comissariada per l’historiador Ramon Sarobe, l’exposició Templers. Guerra i religió a l'Europa de les Croades mostra la importància real del llegat templer i convida l’espectador a reflexionar sobre el fet de la violència religiosa, una realitat que per desgràcia avui encara no està superada. [+]

Els cavallers templers han captivat la imaginació de diverses generacions. Novel·les i llegendes han col·laborat a alimentar un mite que sovint ha superat la barrera de la realitat. La mostra esdevé la primera gran exposició a Catalunya dedicada a conèixer d’una manera rigorosa i atractiva qui eren realment els templers, endinsant els visitants en un episodi tan apassionant de la història mundial com van ser les Croades.

INFORMACIÓ:

Lloc: Museu d'Història de Catalunya (Palau de Mar, pl. Pau Vila, 3, Barcelona).

Data i hora: Fins al 23 de juliol de 2017. De dimarts a dissabte, de 10.00 a 19.00 h. Diumenges i festius, de 10.00 a 14.30 h. Dilluns tancat.

Jornades de portes obertes: Diumenge 23 d'abril (Sant Jordi), dijous 18 de maig (Dia Internacional dels Museus), dissabte 20 de maig (Nit dels Museus).

Visites guiades: A partir del 8 d'abril, cada dissabte a les 12.00 h. La visita està inclosa en el preu de l'entrada però cal reserva prèvia al correu mhcvisites.cultura@gencat.cat. Horari per fer la reserva: laborables de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18 i divendres de 9 a 14:30 Amb motiu de la Setmana Santa, es faran visites guiades els dies 14, 15 i 17 d'abril a les 12.00 h.

Preu: General: 4 € / General combinada: 6.50 € / Reduïda: 3 € / Reduïda combinada: 4.50 € / Reduïda especial: 1.50 € / Especial combinada: 2.50 €

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.