Un regal per al 2016 i molts més per al 2017

Redacció L'Avenç

dimecres, 21 de desembre del 2016

Fons Nadal

Quan tot just acabem d'enviar a la impremta la primera revista i el primer llibre del 2017, us volem fer un petit regal de Nadal, l'últim relat d'Adrià Pujol Cruells que clou la seva sèrie sobre "Els barcelonins". És una història preciosa, que parla de finals i de principis, de compartir, de trobar sentit a les coses que fem. Us avancem ja que l'escriptora convidada del 2017 és Anna Ballbona, amb la sèrie de relats titulada "Disbarats". I encara hi ha més.... [+]

... Adrià Pujol no ens abandona del tot, però. Ell és l'autor de l'esplèndida traducció d'aquest monument lingüístic que és la novel·la La disparition, de Georges Perec, que publiquem al febrer amb el títol de L'Eclipsi. I amb aquest arribaran tres més, perquè volem començar l'any del [40 + 10] [40è aniversari de la revista + 10è aniversari d'Els Llibres de L'Avenç] amb molta empenta. Al gener publiquem Memòria personal, de Joseph Conrad, en traducció de Josep M. Muñoz Lloret, i al febrer Sandàlies d'escuma, de M. Àngels Anglada, la reedició d'un clàssic.
Una altra novetat important serà el llibre Nazis a Barcelona. L'esplendor feixista de postguerra (1939-1945), una crònica gràfica documentada i impactant sobre la presència dels nazis a Barcelona que coeditem amb l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Carles Pi i Sunyer.

Bon Nadal i Feliç 2017!

L'equip de L'Avenç

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.