Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

> L'Accent és una col·lecció de llibres de narrativa, en format breu i mida petita, tant d’autors catalans com de textos traduïts, que comparteixen la característica d’estar escrits en primera persona i tenir un caire memorialístic. S’hi recuperaran títols ja publicats amb anterioritat per L’Avenç, i d’altres seran inèdits. Tots ells estan units pel mateix fil roig, la memòria personal entesa com una forma de construcció de la memòria col·lectiva.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 100 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Eroica, Cristina Masanés
Eroica

Cristina Masanés Casaponsa

L’any de la pandèmia, reclosa a casa, l’escriptora espera l’arribada de la filla adolescent. Mentre sona la música de Beethoven, l’envaeix el record, llunyà però permanent, del suïcidi de la mare, al qual tracta de donar sentit.

Preu 14 €

Petits contes misògins, Patricia Highsmith
Petits contes misògins

Patricia Highsmith

Disset contes que disseccionen la societat nord-americana amb l’estil inconfusible de Highsmith. Ironia i sofisticació en el retrat psicològic i cruel dels personatges que malgrat la seva maldat esdevenen sovint còmics. No seria aquesta una bona definició de l’humor negre?

Preu 13 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.