Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

> L'Accent és una col·lecció de llibres de narrativa, en format breu i mida petita, tant d’autors catalans com de textos traduïts, que comparteixen la característica d’estar escrits en primera persona i tenir un caire memorialístic. S’hi recuperaran títols ja publicats amb anterioritat per L’Avenç, i d’altres seran inèdits. Tots ells estan units pel mateix fil roig, la memòria personal entesa com una forma de construcció de la memòria col·lectiva.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 100 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Manuel Reventós Bordoy, ‘Diari de la guerra’ i ‘Barcelona viscuda’
Diari de la guerra i Barcelona viscuda

Manuel Reventós Bordoy

Vuitanta anys després, apareix un dietari inèdit de la Guerra Civil que permet una visió crítica del bàndol republicà per part d’una personalitat catalanista i republicana. Tal com va afirmar Eugeni Xammar, «Catalunya ignora encara avui que Manuel Reventós fou sense cap mena de dubte el català més brillant de la seva generació.»

Preu 21 €

Ethan Frome_ Edith Wharton
Ethan Frome

Edith Wharton

La història d’un amor prohibit, situada en un poble de Nova Anglaterra en un fred hivern de principis del segle XX. Novel·la tràgica que explora les emocions reprimides i les passions destructives dels seus personatges, ‘Ethan Frome’, en la magnífica traducció de Xavier Pàmies, és una de les obres més perdurables d’Edith Wharton, la primera dona que va guanyar el premi Pulitzer.

Preu 13.5 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.