Arxius i Indústries Culturals

Redacció L'Avenç

dissabte, 11 de octubre del 2014

agenda

RECOMANEM Coincideixen a Girona la 2a Conferència Anual d'Arxius, la 9a Conferència Europea d'Arxius i les 13es Jornades Imatge i Recerca. [+]

L'objectiu de les jornades és el d'encerclar el debat en un tema cabdal per als arxius com és la potencialitat de la documentació conservada als arxius com a recurs per a la creació i el consum de cultura entre la ciutadania.

El Congrés centrarà el debat en aquests temes des de tres punts de vista:

  • El dels continguts: Com s'han d'organitzar, descriure, digitalitzar o difondre els fons documentals per afavorir l'accés i contribuir a la seva valorització.
  • El de les indústries culturals: Quins són els nous negocis de creació i distribució de continguts digitals i com es pot articular la col·laboració entre el sector públic i el sector privat per avançar en la creació de negoci.
  • El de la ciutadania: Quins són els interessos i hàbits de consum cultural de la ciutadania, i quines podrien ser les tendències de cara al futur.

INFORMACIÓ:
Dates: 11 al 15 d’octubre

Lloc: Auditori Palau de Congressos de Girona

www.girona.cat/web/ica2014

PER SABER-NE MÉS:
Recomanem l'article "Arxius en ebullició" de Joan Soler, president de l'Associacó d'Arxivers, publicat a L'Avenç d'aquest mes.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.