Blanc sota negre

Redacció L'Avenç

dimarts, 23 de setembre del 2014

Isabel Banal Via Làctea

Projecte d'Isabel Banal que es presenta a l'Arts Santa Mònica que explora un seguit de desplaçaments en obres i processos creatius que incorporen l’el·lipsi, les discontinuïtats, els silencis, els buits, el dubte o l’errada. [+]

En aquesta ocasió, Isabel Banal (Castellfollit de la Roca, 1963) mostra projectes oberts i de llarg recorregut disposats sobre cinc taules. La taula ha estat un dels elements centrals des dels inicis de la seva trajectòria escultòrica, un referent a l’espai de treball creatiu i domèstic i una metàfora de la terra, en la seva doble accepció semàntica de sòl i terra.

Projecte que explora un seguit de desplaçaments en obres i processos creatius que incorporen l’el·lipsi, les discontinuïtats, els silencis, els buits, el dubte o l’errada. En aquesta ocasió, Isabel Banal (Castellfollit de la Roca, 1963) mostra projectes oberts i de llarg recorregut disposats sobre cinc taules. La taula ha estat un dels elements centrals des dels inicis de la seva trajectòria escultòrica, un referent a l’espai de treball creatiu i domèstic i una metàfora de la terra, en la seva doble accepció semàntica de sòl i terra.

L'última obra d'Isabel Banal publicada a L'Avenç va ser la coberta dissenyada en ocasió del número 400 de la revista, el mes d'abril passat.

INFORMACIÓ:

Inauguració avui a les 19h. Exposició fins al 16 de novembre.

Arts Santa Mònica. La Rambla 7. Barcelona

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.