Cap de setmana de fires amb Llegir en Català

Redacció L'Avenç

divendres, 30 de maig del 2014

LOGO QUADRAT COLOR

L’associació d’editorials independents Llegir en Català participa en la Fira del Llibre Ebrenc i en Bellprat Vila del Llibre.

Llegir en Català fa costat a les iniciatives que es proposen ajudar a aconseguir una difusió més gran del gust de la lectura. Aquest cap de setmana, per partida doble.

Llegir en Català participarà amb estands propis a la Fira del Llibre Ebrenc, que se celebra per onzena vegada a Móra d’Ebre. Els horaris d’obertura de la fira són divendres 30 i dissabte 31 de maig de 18 a 21.30 h, i diumenge 1 de juny d’11 a 14 h. El cap de setmana a la capital de la Ribera d’Ebre es completa amb la fira d’espectacles literaris Litterarum, que arriba ja a la setena edició.

Dissabte a les 19 h, a la carpa de la fira, es presentaran dos llibres publicats per editorials de Llegir en Català que tenen autor i temàtica ebrencs: L’horitzó primer de Joan Todó (L’Avenç) i Castor: la bombolla sísmica de Jordi Marsal (Edicions Saldonar).

L’altra cita amb els llibres és a l’Anoia, a la setena convocatòria de Bellprat Vila del Llibre. L’horari d’obertura del mercat del mercat de llibres és dissabte d’11 a 19 h i diumenge d’11 a 18 h.

Dissabte a les 16 h l’Editorial Gregal presenta El cosidor d’errades, de Tessa Julià, i diumenge a la mateixa hora Un pessic d l’ànima, d’Alfons Cama. Com a acte destacat de la fira, a les 12 h de diumenge es presentarà la novel·la Els Senyors del Poder d’Imma Cabré, inspirada en la figura de Nativitat Yarza i el poble de Bellprat, guardonada amb el Premi Gregal de Novel·la Històrica.

Llegir en Català és una associació d’editorials independents amb un any de trajectòria integrada per Alrevés/Crims.cat, L’Avenç, El Gall Editor, Editorial Gregal, Labreu Edicions, Llibres del Delicte, Editorial Meteora, Edicions del Periscopi, Raig Verd Editorial, Edicions Saldonar i Sembra Llibres.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.