Comença La Setmana dels 10 dies!

Redacció L'Avenç

divendres, 05 de setembre del 2014

Logo Setmana

Des d'avui divendres i fins al diumenge 14 de setembre ens trobareu a La Setmana del Llibre en Català per partida doble, a la #caseta4 de Llegir en Català i a l'iQuiosc de revistes. Una marató de llibres, revistes i activitats. [+]

La Setmana del Llibre en Català és una gran llibreria que posa al centre de Barcelona el punt de trobada de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes amb els lectors.

L'Avenç hi participa en una doble vessant. Com a revista, dins l'iQuiosc, on podreu comprar exemplars i fer subscripcions en paper i digital. A més, participarem en els actes del Dia de les revistes, demà dia 6, amb la presentació del making of del documental Bon cop de falç. La història de l'himne, que hem coproduït.

Com a editorial, formem part de Llegir en Català, i ens trobareu a la #caseta4. Nou editorials hem organitzat conjuntament fins a 22 activitats al voltant de la literatura, les traduccions, la novel·la negra, la poesia, etc. Podeu consultar-les totes aquí:

Us en destaquem dues:

- Diumenge 7 a les 13,15: Literatura i guerra. Ficcionar l'horror

- Dijous 11 a les 13,15h: La recepció de la literatura russa a Catalunya

HORARIS:

Divendres 5, de 17.00h a 21.00h

De dissabte 6 a dissabte 13, de 10.30h a 21.00h

Diumenge 14, de 10.30h a 15.00h

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.