Convertir-se en escriptor

Redacció L'Avenç

dimecres, 10 de setembre del 2014

Convertir-se en escriptor

AVUI a les 18h Llegir en Català i La Setmana organitzen el debat "Convertir-se en escriptor " a l'escenari principal de la Plaça de la Paraula, davant la Catedral [+]

A Convertir-se en escriptor es debatrà amb escriptors novells que acaben de veure publicada la seva obra al voltant de les implicacions d’aquest fet i miraran de respondre algunes de les següents preguntes: S’escriu per diversió? Per necessitat? Per transcendir? Què implica fer el pas de publicar? L’escriptor ho és pel fet d’escriure o pel fet de publicar? Com es viu el fet de convertir un text propi en un de públic (publicat)? Com i per què trien editorial? Quin paper hi juga el procés creatiu? L’escriptor neix o es fa? Quin paper hi juguen les escoles i tallers d’escriptura? Què cal haver llegit per convertir-se en escriptor?

Tot això ho debatran Jordi Morell, autor d’Islàndia, somnis de riolita (Raig verd); Albert Juvany, autor d’El silenci del far (Periscopi) i Anna Cortils, autora d’El desert i el cactus(Meteora), i el debat el moderarà Mariona Masferrer, presidenta de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana.

INFORMACIÓ:

Dimecres 10 de setembre a les 18h a la Plaça de la Paraula (Av. Catedral)

Llegir en Català

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.