Desigualtat i democràcia

Redacció L'Avenç

dilluns, 27 de octubre del 2014

Logo Fundació Ernest Lluch

RECOMANEM AVUI a les 19h a CaixaForum Barcelona el diàleg "Reforma econòmica i cohesió social", entre Germà Bel i Xavier Vives. [+]

Per quart any consecutiu la Fundació Ernest Lluch promou un cicle de diàlegs que se centra en l'exploració experta de les relacions i repercussions socials, polítiques i econòmiques entre la desigualtat i la democràcia.

El diàleg d'avui, entre aquests dos economistes, girarà al voltant de la crisi econòmica d’abast mundial però amb particularitats europees i locals. Set anys després de l'inici, s’han fet reformes econòmiques que havien de transformar estructuralment l’economia espanyola i la de molts països europeus. Però la correcció necessària s’ha realitzat a partir de diferents estratègies i no ha vingut acompanyada en la majoria de casos de mesures de protecció per als més desafavorits. La cohesió social actua com a condició essencial per al desenvolupament sostenible i la salut democràtica a Europa i emergeix com un bé que s’ha de preservar en un context de crisi que ha posat en escac estructures consolidades en l’àmbit econòmic, financer i social.

INFORMACIÓ:

ON: CaixaForum Barcelona

QUAN: Dilluns 27 d'octubre a les 19h.

COM: Venda d'entrades a les taquilles de CaixaForum i online. Preu per sessió: 4 euros

Més informació a: secretaria@fundacioernestlluch.org

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.