Exposició MNAC

Redacció L'Avenç

dijous, 24 de juliol del 2014

Expo MNAC

Foto: Aitor Estévez

El MNAC exposa 31 projectes d'arquitectura de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC) que transformen Montcada i Reixac. [+]

L'exposició està formada per 31 projectes d'intervencions arquitectòniques i paisatgístiques a l'àrea de Montcada i Reixac (Barcelona) realitzats pels estudiants de l'ESARQ.

Els projectes han estat dirigits pels professors i arquitectes Alberto Estévez, Miquel Lacasta i Juan Trias de Bes, juntament amb altres professors de les àrees tècniques i han comptat amb la col·laboració de diferents tècnics de l'administració pública.

L'objectiu de la mostra és reflexionar sobre la transformació de Montcada i el que es proposa és construir una imatge conceptual de la ciutat com a espai de centralitat i de posició estratègica al territori.

L'exposició s'estructura al voltant de tres tallers (Montcada Vòrtex, Catalitzadors i Races d'edificis) i està disponible fins al 27 de juliol de 2014.

MÉS INFORMACIÓ:

Sala Oval del MNAC (com arribar)

Fins al 27 de juliol.

PER SABER-NE MÉS:

Podeu llegir aquí el reportatge de Marc Andreu sobre Els barris de ponent: entre Tàrraco i BCN World a L'Avenç d'aquest estiu, i que trobareu a la secció Les ciutats invisibles que fem enguany a la revista.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.