Fabra i Coats fa museu

Redacció L'Avenç

divendres, 06 de juny del 2014

El Museu d'Història de Barcelona organitza, amb la col·laboració dels Amics de la Fabra i Coats, una exposició a l'Espai Bota sobre el patrimoni cultural moble i immoble, la historiografia i les arts en la construcció del llegat històric de la ciutat. "Fabra i Coats fa museu" estarà oberta fins al 27 de setembre al mateix Muhba Fabra i Coats.

fabra and coats

L'exposició s'articula com un laboratori museològic sobre la vida útil dels objectes i la seva funció com a peces de museu, presentant-se nombrosos objectes i documents gràfics, escrits i cinematogràfics que formaran part de la futura col·lecció sobre la Fabra i Coats.

En un dels conjunts del patrimoni industrial més important de Barcelona, actualment en rehabilitació, es tracta d'una aposta per la participació ciutadana en la formació de les col·leccions d'història de la ciutat.

El conjunt de l'exposició de laboratori constarà de visites generals, cadascuna d'elles amb una temàtica diferent i amb una duració de 90 minuts que s'aniran desenvolupant fins el 20 de setembre.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.