Festival Poesia i + 2014

Redacció L'Avenç

dimecres, 02 de juliol del 2014

Cartell Festival Poesia

La 9a edició del Festival Poesia i+ es celebrarà entre demà dijous 3 i el diumenge 13 de juliol i tindrà lloc, principalment, al pati de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac i al Parc de Can Muntanyà. Aquest any amplia la programació i s'espandeix a nous formats. [+]

La Fundació Palau de Caldes d'Estrac (Maresme) presenta la novena edició de Poesia i+, un festival que des de l'any 2006 presenta propostes que a través de la poesia s'acosten a altres disciplines artístiques. Enguany posarà especial atenció a la música.

El festival tindrà lloc del dijous 3 al diumenge 13 de juliol i ocuparà principalment el pati de la Fundació i el Parc de Can Muntanyà. Estarà obert a tota mena de públics i comptarà amb una programació que busca presentar ofertes molt diverses que tenen en comú la poesia i l'esperit d'investigació que sempre va caracteritzar el poeta Josep Palau i Fabre, impulsor del festival.

La nit inaugural anirà a càrrec de Paco Ibáñez que s'aproximarà al públic amb el seu últim treball Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos.

Una de les novetats d'aquesta edició serà la programació gratuïta i oberta a tothom al parc de Ca l'Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres, el diumenge 6 de juliol amb els grups de música Mazoni i Sanjays.

Altres artistes que passaran pel festival són Albert Pla, Toti Soler i Adrià Punti, que ho faran amb concerts íntims i personals.

Aquest any el festival segueix apostant per una programació gratuïta, que tindrà lloc tots els dies del festival al Pati de la Fundació Palau, amb poetes de renom.

Paral·lelament a les actuacions que tindran lloc aquests dies, les sales de l'exposició permanent de la Fundació Palau aculliran la projecció continuada de sis peces de video poesia agrupades sota el títol Sons i malsons.

L'esdeveniment conclourà la nit del diumenge 13 de juliol, estarà dedicada a William Burroughs i comptarà amb una actuació excepcional de la nord-americana Lydia Lunch, conjuntament amb Esperit! i Za!.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.