Ismail Serageldin, director de la Biblioteca d'Alexandria

Redacció L'Avenç

dijous, 03 de juliol del 2014

Parc Ciutadella - Vista

Avui 3 de juliol tanca el cicle de conferències-diàleg "La Ciutadella, el primer parc científic de Barcelona" amb la sessió magistral d’Ismail Serageldin, director de la Bibliotheca Alexandrina. [+]

La conferència, que tindrà lloc a El Born Centre Cultural a les 19h, estarà centrada en els reptes de les institucions científiques en l'escena cultural i social del futur, en defensa del valor social dels museus de ciències naturals i els equipaments de ciència, i sobre el compromís del ciutadà en temes mediambientals.

Serà l'acte de cloenda del cicle "La Ciutadella, el primer parc científic de Barcelona" organitzat pel Museu de Ciències Naturals i el Zoo de Barcelona, amb la col·laboració d'Arcàdia.

El cicle ha constat d'un total de quatre conferències. Les dues primeres es van dedicar a la creació i la història del primer part públic ideat a Barcelona, contrastant-ho amb l'experiència i la història dels museus de París i Copenhaguen. I la tercera, al paper de les institucions de ciències naturals en la preservació de la biodiversitat i els recursos naturals.

L'objectiu ha estat el de crear una reflexió al voltant de l'atractiu històric del Parc de la Ciutadella, especialment en l'àmbit científic.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.